• Gratis verzending v.a. €100,-
  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Achteraf betalen via AfterPay

Kaarsen

Kaarsen zijn met olielampen en toortsen, na het houtvuur, de oudste hulpmiddelen van de mens voor de verlichting.
Tegenwoordig worden kaarsen hoofdzakelijk gebruikt als sfeerfactor zowel thuis als in de horeca en andere publieke locaties. Door de jaren heen zijn er vele verschillende soorten kaarsen ontwikkeld.
Met de kaarsen uit ons assortiment creëert u de perfecte ambiance. Wij leveren uitsluitend kaarsen van de beste materialen, waardoor wij een prachtige vlam en een betrouwbare brandduur kunnen bieden. 

De kaarsen uit ons assortiment voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dat ziet u terug op de verpakking, waarop het RAL-zegel wordt gevoerd. Het RAL kwaliteitslabel is een officiële, Europese kwaliteitsstandaard die garanties biedt over de grondstoffen en de brandeigenschappen van de kaars. Kaarsen met het RAL-zegel zijn kleur- en vormvast en branden rook- en roetarm de beloofde brandduur.

Kaarsen

Refills (navullingen)

De Bolsius Relight refills (navullingen) zijn van hoogwaardige kwaliteit en walmen niet. Voordelen van deze kaarsen t.o.v. theelichten zijn oa. het gebruiksgemak (minder vaak verwisselen, minder verspilling en geen geknoei met kaarsvet), de mooie uitstral
Bekijk producten

Refill Houders

Met het refill-concept combineert u gemak met trend.
Onze stijlvolle houders zijn eenvoudig na te vullen met de refills (navullingen), welke bij Kaarsen Plus verkrijgbaar zijn in vele verschillende kleuren en designs.
Bekijk producten

Theelichten

De theelichten (waxinelichten) van Kaarsen Plus zijn van Nederlands fabricaat en kenmerken zich door de hoogwaardige kwaliteit tegen een lage prijs. De theelichtjes (waxinelichtjes) van Kaarsen Plus zijn verkrijgbaar in verschillende branduren.
Bekijk producten

Gotische kaarsen

Gotische kaarsen versterken de chique uitstraling en verhogen de sfeer aan een mooi gedekte tafel. Kaarsen Plus levert gotische kaarsen van Bolsius, waardoor u verzekerd bent van een hoogwaardige kwaliteit.
Ook deze kaarsen levert Kaarse...
Bekijk producten

Stompkaarsen

Kaarsen Plus levert stompkaarsen van Bolsius, Gouda en Vollmar (Yul). Deze stompkaarsen zijn allen van hoogwaardige kwaliteit met een langdurige brandtijd. De stompkaarsen van Yul zijn nu door Kaarsen Plus in Nederland leverbaar en komen direct uit d...
Bekijk producten

Diner kaarsen

De dinerkaarsen van Kaarsen Plus zijn van hoogwaardige Nederlandse kwaliteit. Wij leveren dinerkaarsen in de kleuren wit, ivoor, rood, bordeaux, zwart, geel en paars.
Bekijk producten

Twilights

De Twilight is een ideaal sfeerlicht dat moeiteloos 70 uur brandt. De taps toelopende vorm schermt de vlam effectief af van de wind. Het in facetten geslepen glas zorgt voor een prachtige weerkaatsing van het kaarslicht. Verkrijgbaar in vele vrolijke...
Bekijk producten

Lowboys

De Lowboy is dè klassieker in de horeca en bij uitstek geschikt voor gebruik op het terras.
Bekijk producten

Rustieke Stompkaarsen

Rustieke kaarsen hebben een warme, natuurlijke uitstraling. Met deze kaarsen kunt u gemakkelijk een passende kleur toevoegen aan uw interieur.
Ook de rustieke stompkaarsen van Bolsius voor een lage prijs bij Kaarsen Plus !
Bekijk producten

Star Light

Star Light Bolsius
Bekijk producten

Herdenkingslichten

Herdenkingslichten
Liefdevol gedenken

Ook voor de momenten waarbij wij onze dierbaren herdenken bieden wij een passend assortiment. Herdenkingslichten zijn er in diverse formaten en branduren, in transparante potten of met religieuze afbeeldingen. Her
Bekijk producten

Geur(kaarsen)

Met natuurlijke extractie, rijke blends en pure geuren

Onderzoek toont aan dat 57% van de consumenten van geurproducten, geuren niet kopen als het ‘kunstmatig’ ruikt. Daarom werken wij met natuurlijke extracten in onze collecties. Wat ook bekend is, is
Bekijk producten