• Gratis verzending v.a. €100,-
  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Achteraf betalen via AfterPay

Verzenden & retourneren

Verzend- en  retourneer  beleid

 

1 Verzendkosten:

• 1.1 De verzendkosten zijn bij bestellingen met een orderwaarde lager dan € 100,= exclusief BTW voor rekening van de klant. De verzendkosten bedragen in dat geval € 7,00 exclusief BTW. Bij bestellingen met een orderwaarde van € 100,= exclusief BTW of hoger, worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

• 1.2 Bij ruilen/retourneren zijn de verzendkosten van het terugsturen van deze artikelen voor eigen rekening van de klant.

• 1.3 Bij een ruiling zal Kaarsen Plus verzendkosten van € 7,00 exclusief BTW in rekening brengen van het opnieuw te versturen artikel. 

 

2 Levering:

• 2.1 Kaarsen Plus besteedt het thuisbezorgen van de bestellingen uit aan DHL. Bestellingen worden via DHL verzonden.

• 2.2  Kaarsen Plus streeft ernaar om bestellingen uiterlijk de volgende werkdag na ontvangst van de betaling te versturen. Uitzondering hierop zijn overmacht, vakantie en producten welke niet op voorraad zijn. Ingeval Kaarsen Plus gesloten is wegens vakantie, dan wordt dit duidelijk op de website van Kaarsen Plus aangegeven.

• 2.3 Kaarsen Plus zal al het mogelijke doen om geaccepteerde bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Indien de levering vertraging oploopt -hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om anderen redenen- of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zal de klant daarvan bericht ontvangen. De klant heeft in dat geval het recht om de resterende bestelling schriftelijk te annuleren.

• 2.4 Kaarsen Plus is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven adres.

3 Ruilen en Retourneren

• 3.1 Wanneer een artikel niet aan uw verwachting voldoet dan bestaat de mogelijkheid om  het artikel te ruilen of te retourneren.

• 3.2 De portokosten alsmede het verzendrisico voor retourzending zijn voor eigen rekening van de klant.

• 3.3 Voor retourneringen en/of ruilingen gelden de volgende voorwaarden:

a) Na bezorging van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is definitief.

b) De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. in de originele verpakking teruggestuurd te worden.

c) Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Hiervoor kunt u ons retourformulier gebruiken: Download hier het retourformulier

d) Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen.

f) Bij ruiling van een artikel dienen de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel vooraf aan Kaarsen Plus betaald te worden.

g) Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten en met aftrek van de  administratiekosten) binnen 30 dagen aan u overgemaakt worden of zoveel mogelijk eerder.