• Gratis verzending v.a. €100,-
  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Achteraf betalen via AfterPay

Betaalmethoden

Betaalmethode:

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.kaarsenplus.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.kaarsenplus.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 200,= als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400,=. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (België) 
AfterPay voert voor www.kaarsenplus.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, bedrijven)
AfterPay voert voor www.kaarsenplus.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij www.kaarsenplus.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 200,= als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 400,=. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.
 
Ideal
De meest gebruikte en gemakkelijke manier om te betalen is via Ideal. Na uw bestelling logt u automatisch in op de site van uw bank om de betaling (net zoals bij internetbankieren) gemakkelijk af te ronden. 

Betalen via Ideal werkt het snelst, is zeer gemakkelijk en uiteraard veilig.

Betalen via Bancontact / Mr. Cash

Voor onze Belgische klanten hebben wij nu ook de betaalmogelijkheid Bancontact / Mr. Cash toegevoegd aan de mogelijkheden. Betalingen via deze optie worden onmiddellijk verwerkt. Op werkdagen wordt de verdere afhandeling van uw bestelling meteen in gang gezet.

  • Plaats uw bestelling  en klik in het winkelmandje op "Bestelling afronden". 
  • Vul uw persoons- en adresgegevens in, en kies een verzendmethode.
  • Kies bij betaalmethode voor Bancontact / Mr. Cash.
  • Bevestig uw bestelling door op 'Kopen' te klikken.
  • U komt nu op een pagina van Bancontact / Mr. Cash. Volg aldaar de instructies voor betaling.

 

Sofort Banking:

Informatie over Sofort Banking treft u hier aan: https://www.klarna.com/sofort/

Vooruituitbetaling 
Bij een vooruitbetaling maakt u het totaalbedrag, na invoering van uw bestelling op onze website, zelf over op onze rekening d.m.v. bankoverschrijving of Ideal. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling direct een bevestiging per e-mail met uw persoonlijke ordernummer, het totaalbedrag dat voldaan dient te worden en ons rekeningnummer. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt uw bestelling in de regel nog dezelfde dag verstuurd.

• Vooruitbetalen is veilig 
• Houdt u rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

 Let op: Indien u kiest voor vooruitbetalen, dan worden producten die voorradig zijn bij Kaarsen Plus 5 werkdagen voor u vastgehouden. Indien het totaalbedrag niet binnen deze periode bij Kaarsen Plus ontvangen is, komen de gereserveerde producten weer ter beschikking voor andere klanten. Wij stellen u hiervan per e-mail op de hoogte.

PayPal

PayPal heeft meer dan 100 miljoen gebruikers in 202 landen en regio's. PayPal wordt overal door webwinkels geaccepteerd, zowel op eBay als op andere websites.

Is het veilig?

PayPal helpt je creditcardgegevens te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt je financiële informatie nooit bekend aan de webwinkel.

Waarom PayPal?

  • Betalen of geld overmaken via PayPal is gratis
  • Gemakkelijk winkelen en betalen door je gegevens op te slaan bij PayPal
  • PayPal wordt wereldwijd door miljoenen bedrijven geaccepteerd en is de betaalmethode van voorkeur op eBay