• Gratis verzending v.a. €100,-
  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Achteraf betalen via AfterPay

Kaarsen Plus, over ons

Kaarsen Plus

Kaarsen Plus is een groothandel in kaarsen en disposables. Onze missie is om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren tegen een zo laag mogelijke prijs. 
Wij leveren kaarsen en disposables aan voornamelijk (horeca)bedrijven tegen een scherpe prijs en bieden een uitstekende service.

Dit doen wij door onze producten  uitgebreid te (laten) testen, selecteren op kwaliteitslabels, eigen import, en persoonlijke, kosteloze levering (binnen een straal van 40 km. van ons bedrijf in Neede) en, indien gewenst, kosteloos voorraadbeheer.

Op deze manier willen wij u van dienst zijn zodat u zich als ondernemer bezig kunt houden met waar u goed in bent: ondernemen ! 

Bestellingen kunt u eenvoudig telefonisch, per email, WhatsApp of via onze webwinkel aan ons doorgeven. 

Wij zijn u graag van dienst en zien uit naar een prettige samenwerking.


Kaarsen Plus levert kwaliteitkaarsen met een langdurige brandtijd. De kaarsen van Bolsius, Gouda en Vollmar zijn door ons in Nederland, België en Duitsland leverbaar. 

Webshop

Voor de drukke ondernemer hebben wij tevens een webshop opgezet om onze kaarsen makkelijk online te bestellen.  Bij ieder product staat er een omschrijving met daarin het minimaal te bestellen aantal.

Bent u een ondernemer in Twente of de Achterhoek ?

Dan kunnen wij ook naar u toekomen. Speciaal voor deze ondernemer kan Kaarsen Plus langskomen om het assortiment van dichtbij te laten zien en een professioneel advies geven. 

Klantenservice

Onze klantenservice is  telefonisch, per e-mail of WhatsApp bereikbaar. Voor vragen, klachten of het maken van een afspraak. De klantenservice is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 21:00 en zaterdag van 9:00 - 17:00 uur via telefoonnummer: 06-29050660 of per email: [email protected].
Wij zijn u graag van dienst !

Onze bedrijfsgegevens:
Kaarsen Plus
Haaksbergseweg 120
7161 BN  NEEDE 
06 - 290 50 660  
[email protected]
Banknummer: NL04 RABO 0301 4279 68
KvK-nummer: 09196489
BTW-Id: NL001388996B81